Twee21

donderdag 8 oktober 2015

NICOLAS VAHE

Ik heb een dochter die verslaafd is aan pesto. Overal smeert ze het op, op haar boterham, door haar eten, toastjes, een lepel zo uit de pot. Toen ze een tijdje in het buitenland verbleef vroeg ze ons niet om pindakaas of hagelslag op te sturen maar haar favoriete pesto.
Dat we nu naast de olijfolie en kruiden van Nicoals Vahe ook zijn pesto's in het assortiment hebben opgenomen heeft dus een reden. Waarschijnlijk word ik zelf de grootste afnemer....

Nicolas Vahe werkte jaren als chefkok in een Frans sterren restaurant en ging daarna in de leer bij een van Frankrijks beste chocolatiers. Deze hippe Fransman weet als geen ander smaken uit de moderne en traditionele keuken te combineren. In 2000 verhuisde hij naar Denemarken en zette daar een nieuw food concept op. Hij werkt alleen met kwaliteitsproducten en verstaat ook nog de kunst om deze zodanig te verpakken en presenteren dat je gegarandeerd gaat watertanden!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten